Patenttiasiamies/-harjoittelija

Patenttiasiamiehen työ edellyttää loogista ajattelua ja hyvää argumentointikykyä sekä kiinnostusta uusien asioiden oppimiseen. Kyky tuottaa täsmällistä ja oikeakielistä tekstiä englannin kielellä on olennaista työssä menestymiselle. Hyvä äidinkielen osaaminen on eduksi kuten myös muu kielitaitokin. Kirjallisten tehtävien lisäksi työnkuvaan sisältyy asiakastapaamisia ja sopiva asennoituminen asiantuntijapalvelujen tarjoamiseen auttaa menestymään alalla pidemmällä tähtäimellä. Yleisesti työssä on mahdollisuus tutustua uusiin keksintöihin ja seurata tekniikan kehitystä.

Patenttiasiamiehen avustajana osallistut teknisten kuvausten ja kuvioiden laatimiseen. Lisäksi analysoit patenttidokumenttien sisältöjä ja teet vertailuja eri keksintöjen välillä.

Et tarvitse aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta vaan tarjoamme valmennuksen työtehtävään.

Sopivalle harjoittelijalle tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua patenttiasiamiehen ammattiin, jolloin annamme tarvittavan koulutuksen yhtiön sisällä sekä ulkoisilla opintojaksoilla. Harjoittelujakson päätteeksi on tarkoitus, että työntekijät osallistuvat asiamieskokeeseen ja saavuttavat auktorisoidun patenttiasiamiehen pätevyyden. Tämän jälkeen on mahdollista jatkaa opintoja ja tähdätä eurooppapatenttiasiamiestutkinnon suorittamiseen.

Patenttiasiamiestutkinnon suorittaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa tekniikan, luonnontieteen tai tietojenkäsittelytieteen alalla.

Työaika: Kokoaikatyö

Palkka: Sopimuksen mukaan

Alue: Tampereen alue

Haku päättyy: 28.02.2019

Hakemukseen pyydetään liittämään:
– CV
– kopio ylioppilastutkintotodistuksesta
– kopio yliopiston tutkintotodistuksesta tai opintorekisteriotteesta

Alat: Other Natural Sciences, Other Technology Sciences, Information and Communication Technologies (ICTs)

Kirjoittaja

Jaa artikkeli