Financial Times: Laine IP Oy Euroopan johtavien patenttitoimistojen joukossa

  • Uutiset
  • 21.6.2022

Laine IP Oy on listattu maailman tunnetuimpiin ja laajalevikkisimpiin talouslehtiin kuuluvan brittiläisen Financial Times –lehden Europe’s Leading Patent Law Firms 2022 -listauksessa yhdeksi Euroopan johtavista patenttitoimistoista.

 

Olemme Laine IP Oy:llä äärimmäisen ylpeitä ollessamme Euroopan parhaiden patenttitoimistojen joukossa. Olemme jo pitkään systemaattisesti panostaneet asiantuntijoidemme koulutukseen ja pätevyyden nostamiseen nimenomaan Euroopan tasolla. 26 patenttiasiantuntijastamme 19 on saavuttanut Eurooppapatenttiasiamiespätevyyden, joka oikeuttaa toimimaan Euroopan Patenttivirasto EPO:ssa. Lähitulevaisuudessa voimaan astuva, useaan EU-maahan ulottuva, yhtenäispatenttijärjestelmä sekä yhtenäispatenttiasioita käsittelevä yhdistetty patenttituomioistuin (UPC) tulee korostamaan Euroopan laajuisen pätevyyden merkitystä entisestään.

Laine IP Oy kiittää kaikkia tutkimukseen osallistuneita asiakkaita ja patenttialan kollegayrityksiä. Pitkäjänteinen työmme ja panostuksemme asiakaslähtöiseen palveluun on kantanut hedelmää. Toimintamme kehittäminen ja asiakaskokemuksen parantaminen ovat toimintamme keskiössä jatkossakin. Samalla kiitämme myös työntekijöitämme – jokaista lainelaista – jotka sitoutuneesti tekevät kaikkensa asiakkaidemme immateriaalioikeuksien eteen.

Financial Times-lehden Europe’s Leading Patent Law Firms –listaus perustuu puolueettomaan tutkimukseen; asiakkailta ja kollegoilta saatuihin arvioihin. Listalla olevat yhtiöt eivät voi vaikuttaa omaan sijoitukseensa.  Listaus yrityksistä ja tutkimuksen metodologia löytyvät täältä.

Jaa artikkeli