IAM Patent 1000 2024 | The World’s Leading Patent Professionals

Vuoden 2024 IAM Patent 1000 -opas on nyt julkaistu, ja se sisältää suositellut patenttialan asianajotoimistot sekä listauksen 1000 merkittävästä patenttialan ammattilaisesta ympäri maailmaa.

Meillä on ilo ilmoittaa, että Laine IP on säilyttänyt Silver-rankingin ja saanut erinomaisia arvosteluja Patent prosecution -kategoriassa.

Lisäksi yrityksen toimitusjohtaja ja eurooppapatenttiasiamies Jouni Smolander, eurooppapatenttiasiamiehet Kaisa Suominen, Jarkko Tiilikainen, Hanna Laurén ja Kathy Wasström, sekä kaksi US-patenttiasiamiestämme, Mark Scott ja Toimi Teelahti (myös eurooppapatenttiasiamies), nimettiin erikseen suositelluiksi asiantuntijoiksi (Recommended Practioners) vuoden 2024 IAM Patent 1000 -oppaassa.

Linkki vuoden 2024 IAM 1000 -oppaaseen ja Laine IP:n tunnustuksiin löytyy tästä.

Arvostamme vilpittömästi asiakkaidemme luottamusta yritykseemme ja asiantuntijoihimme, sekä heidän palautettaan IAM-valintaprosessissa.

IAM Patent 1000 perustuu laajaan tutkimusprosessin. IAM haastattelee useita kuukausia kestävän selvityksensä aikana lakimiehiä, patenttiasiamiehiä ja in-house asiantuntijjoita kerätäkseen tietoa alan johtavista toimijoista. Puolueeton listaus perustuu allala toimivilta saatuun palautteeseen. Henkilökohtainen maininta oppaassa on mahdollista, kun saa riittävästi positiivista palautetta vertaisilta ja asiakkailtaan.

Kirjoittaja

Jaa artikkeli