Laine IP nyt myös Turus

Olemme avanneet toimipisteen Turkuun. Läntisin konttorimme sijaitsee Regus Business Centressä, osoitteessa Joukahaisenkatu 6 (7. krs), tutummin Intelligate II:ssa, aivan Kupittaan rautatieaseman kupeessa.

Turun toimistolta löydät pääsääntöisesti eurooppapatenttiasiamies Kaisa Suomisen ja patenttiasiamies Päivi Takalan. Myös muut Laine IP:n asiantuntijat ovat tarvittaessa tavattavissa. Kaikki palvelumme ovat nyt – entistäkin helpommin – lounaissuomalaisten käytettävissä ja ulottuvilla.

kaisa_suominen

Kaisa hoitaa erityisesti kemian ja mekaniikan alan patentti- ja hyödyllisyysmallihakemuksia, eurooppapatenttihakemuksia, väitteitä sekä valituksia. Hän myös luennoi paljon niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Kaisa on tunnettu eurooppapatenttien asiantuntija ja nykyään myös yksi Visser’s Annotated European Patent Convention -kommentaarin kirjoittajista.

 

Päivin erityisosaamista ovat tietokantahaut ja niihin liittyen erilaiset patenttiselvitykset ja -maisemat. Hänellä on myös kokemusta patentti-insinöörin työstä teollisuudessa ja Päivi auttaakin mielellään yrityksiä patenttitoiminnan käynnistämisessä ja organisoinnissa.

Tervetuloa! | Ota yhteyttä ja sovi etä- tai live-tapaaminen | turku@laineip.fi

t. Kaisa & Päivi

Jaa artikkeli