Mark W. Scott, US-patenttiasiamies, US-lakimies

  • Uutiset
  • 17.3.2019

Olemme iloisia voidessamme esitellä uusimman US-tiimimme jäsenen, Mark W. Scottin.

Mark on US-patenttiasiamies (lisensoitu kolmessa Yhdysvaltain osavaltiossa) ja US-lakimies. Hänellä on yli 16 vuoden kokemus asiakkaiden immateriaalioikeuksien suojaamisesta ja puolustamisesta. Markilla on erityisesti asiantuntemusta mm. patentti- ja tavaramerkkihakemusten laatimisesta, suojausprosesseista, immateriaalioikeuksien puolustamisesta sekä patentoitavuus-, toimintavapaus- ja oikeudenloukkauslausunnoista niin start-up -asiakkaille kuin suurillekin yrityksille.

Mark Scott

“Nautin suunnattomasti yhteistyöstä asiakkaiden kanssa heidän liiketoimintansa edistämiseksi.”

Viimeiset 11,5 vuotta Mark on toiminut sekä ulkoisena että in-house -neuvonantajana Siemens AG: lle ja sen maailmanlaajuisille organisaatioille, mukaan lukien Siemens Energy, Inc. Yhdysvalloissa. Hänellä on kokemusta monenlaisista teknologioista, kuten lääkinnällisistä laitteista, diagnostisista testeistä, uusista kemiallisista aineista, korkean lämpötilan materiaaleista, jäteveden käsittelymenetelmistä, kaasuturbiinikomponenteista, korjaus- ja valmistusprosesseista sekä tietotekniikkaan liittyvistä teknologioista.

Mark työskentelee Helsingissä pääasiassa kemiantiimissämme ja neuvoo asiakkaitamme erityisesti USA:ta koskevissa IPR-asioissa.

Vapaa-aikanaan Mark katselee elokuvia, opiskelee kieliä, soittaa kitaraa, harrastaa triathloneja ja matkustelee.

Jaa artikkeli