Muutoksia Laineen hallituksen kokoonpanoon

Laine IP:n hallitukseen on valittu uusia jäseniä yhtiömme asiamiehistä. Uusi jäsen sekä palaava konkari tuovat mukanaan asiakaslähtöisyyttä ja toimialakokemusta.

Laine IP Oy:n kevään 2024 yhtiökokous on nimittänyt yhtiön hallituksen uudelle toimikaudelle. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Toimi Teelahti. Lisäksi hallituksessa jatkavat jäseninä Kathy Wasström ja Tom-Erik Hagelberg. Uutena jäsenenä aloittaa eurooppapatenttiasiamies Jari Nieminen ja Senior Partner, eurooppapatenttiasiamies Jarkko Tiilikainen palaa tauon jälkeen varsinaiseksi jäseneksi.

          

” Vuosi 2023 oli meille menestyksekäs vuosi ja vuosi 2024 on alkanut myös vauhdikkaasti. On hienoa, että voimme jatkossakin panostaa kehittämiseen ja kasvuun. Saimme nyt hallitukseen Jarkon ja Jarin muodossa entistä enemmän toimialakokemusta ja asiakaslähtöisyyttä tukemaan näitä tavoitteitamme. Toivotan heidät lämpimästi tervetulleiksi hallitustyöhön” toteaa puheenjohtaja Toimi.

Pitkäaikainen hallituksemme jäsen Simo Hovi on jäänyt pois hallitustyöstä. Kiitämme Simoa hänen pitkäjänteisestä työstä yhtiömme eteen.

Laine IP kiittää edellistä hallitusta työstään ja toivottaa onnea uudelle hallitukselle.

Kirjoittaja

Jaa artikkeli